Home » Stad Gent Event

Stad Gent Event

Stad
Gent
Event

04.12.2023
De geheimen van Gent onthuld: een avond in het gezelschap van toeristische ambassadeurs bij Ibis Budget & Adagio Access Gent Centrum Dampoort Aparthotel en TAKE IN.

Op 4 december nodigde Stad Gent haar gewaardeerde toeristische ambassadeurs uit voor een inspirerende avond in ons recent geopende TAKE IN-restaurant met eventruimte. Het werd een boeiende bijeenkomst! De aanwezigen kregen niet alleen een sneakpreview van het aanstaande Lichtfestival, maar ook een uitgebreide rondleiding in het hotel. Ze kwamen alles te weten over de grootse plannen voor 2024 en maakten kennis met nieuwe tools die de ervaring van onze bezoekers nog specialer maken.

 

Een rondleiding in het nieuwe Aparthotel:
Het absolute hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de rondleiding in ons nieuwe Aparthotel. De ambassadeurs konden er exclusief alle ruimtes bewonderen. Van moderne voorzieningen tot stijlvolle accommodaties: Ibis Budget & Adagio Access Gent Centrum Dampoort Aparthotel geven de hospitalitybeleving in Gent een schitterend nieuw elan.

 

Sneakpreview van het Lichtfestival:
Gent maakt zich op voor het feeërieke Lichtfestival. De ambassadeurs kregen bij TAKE IN een voorproefje van wat er allemaal te gebeuren staat. Het festival zal de stad weer adembenemend mooi oplichten met verbluffende lichtinstallaties en betoverende performances. De magische sfeer zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk maken op onze bezoekers.

 

Strategische plannen voor 2024:
Tijdens de samenkomst onthulde de Stad Gent ook haar strategische plannen voor 2024. De focus: memorabele ervaringen creëren voor toeristen, lokale bedrijven en handelszaken promoten en van Gent een nóg bruisendere stad maken. De samenwerking tussen de stadsambassadeurs en onze organisatie is cruciaal om die doelstellingen te realiseren. s.

 

Ambassadeurs nieuwe tools aanreiken:
De ambassadeurs ontdekten tijdens het evenement alles over de nieuwe tools om bezoekers nog beter te verwelkomen. Deze tools hebben als doel de communicatie te bevorderen, waardevolle inzichten aan te reiken en toeristen makkelijker een optimale ervaring op maat te bieden terwijl ze het mooie Gent verkennen.

 

Een warme oproep aan alle trotse Gentenaar-ondernemers:
Ben jij een trotse Gentenaar-ondernemer die bezoekers van onze stad een ongeëvenaarde ervaring wil bieden? Word dan toeristisch ambassadeur. Een unieke gelegenheid om gasten een gepersonaliseerde beleving te bieden en hun verblijf nog specialer te maken met unieke insidertips. Ontdek alles over dit initiatief op https://lnkd.in/e6NzJ5R5 en neem contact op als je interesse hebt.

 

Besluit:
De avond bij TAKE IN was niet zomaar een event, maar een ode aan de rijke cultuur en gastvrijheid van Gent. We vierden de gezamenlijke inspanningen om voor elke bezoeker een buitengewone ervaring te creëren. Doe mee met ons. Laten we samen het beste wat Gent te bieden heeft in de spotlights zetten.