your
vibrant place
to mEeT.

Topvoorzieningen en een perfecte service voor een betaalbare prijs!

TAKE IN is een levendige hotspot naast station Gent-Dampoort, op wandelafstand van het stadscentrum. We hebben een ruime parkeergarage met meer dan 100 plaatsen en laadpunten voor elektrische wagens. Kom binnen en laat je verrassen door onze onovertroffen service.

 

Waarvoor je ook langskomt, we garanderen een ongeëvenaarde ervaring. Ontdek het veelzijdige aanbod op maat – van coworking tot culinair genieten in een gemoedelijke sfeer. TAKE IN is een unieke lokale ontmoetingsplek waar we inspelen op al je wensen en behoeften. Snel even tokkelen op je laptop? Blijf gerust wat langer voor een lekker hapje en een drankje. Of ga je meteen voor een totaalbeleving? Reserveren hoeft niet. Ons team kan alles aan en staat altijd paraat.

Meaningful
connections and
experiences to remember

Eerst …
aan tafel.

 

EaT in

Samenkomen,
overleggen.

 

mEeT in

En nu …
aan de slag.

 

wOrK in

Here is where
the magic happens

TAKE IN is de place to be voor afterworkdrinks, DJ-sets, high teas, brunches en meer. We steken met plezier de handen uit de mouwen. Op zoek naar een ideale locatie om gasten te ontvangen? TAKE IN is de plek bij uitstek voor verjaardagsfeestjes, yogalessen, teampresentaties, closet sales – noem maar op. Deel gerust je idee. Ons team zorgt voor alles.

eVeNts

Bij ons
aan
de slag.

Hier komen passie en vakkennis samen. Wil jij mensen gelukkig maken en je beste beentje voorzetten in een team dat je motiveert en stimuleert?