Home » Afterwork bij TAKE IN met DJ David Carter

Afterwork bij TAKE IN met DJ David Carter

Maandelijkse Afterwork bij TAKE IN met DJ David Carter

Ervaar de ambiance van TAKE IN Afterwork: Pizza, Muziek en Goede Vibes Wachten op Je!

Wanneer en Waar?

 

De festiviteiten beginnen om 17:00 uur en gaan door tot 22:00 uur. Gelegen aan de Koopvaardijlaan 29, 9000 Gent, biedt TAKE IN Pizzeria het perfecte decor voor een avond vol verwennerij en plezier. En voor onze milieubewuste vrienden die liever fietsen, geen zorgen! We hebben een handige fietsenstalling voor je geregeld aan de Kleindokkaai 15.

 

Wat Staat er op het Menu?

Bereid je smaakpapillen voor op een smaakexplosie, want onze chefs staan klaar om authentieke Italiaanse pizza’s te serveren, vers uit onze gloednieuwe oven. Stel je de warmte van een versgebakken plak voor, de zoetige scherpte van tomatensaus, en de smeuïge heerlijkheid van gesmolten kaas. Het is een ervaring die je rechtstreeks naar het hart van Italië transporteert.

 

Leg de Momenten Vast

Onze fotograaf ter plaatse zal druk bezig zijn met het vastleggen van de herinneringen van deze prachtige avond. Van spontane lachbuien tot het klinken van glazen, we leggen het allemaal vast!

 

Swing op de Beat

Wat is een grote opening zonder wat muziek om je voeten te laten bewegen? DJ Bocadellie zal aan de draaitafels staan, met een mix van nummers die je gegarandeerd aan het dansen krijgen. Of je nu van de nieuwste hits houdt of van klassieke grooves, de sfeer zal precies goed zijn om de atmosfeer elektrisch te houden.

 

Les Je Dorst

Complementeer je pizza met een drankje naar keuze van onze goed gevulde bar. Of je nu zin hebt in een klassieke cocktail of het licht wilt houden met een alcoholvrije optie, onze barmannen zijn klaar om iets speciaals voor jou te mixen.

 

Gemak is Belangrijk

We begrijpen het belang van gemak, daarom hebben we ondergrondse betaalde parkeergelegenheid geregeld. Nu staat niets je meer in de weg om van de avond te genieten, zelfs niet de moeite van het vinden van een parkeerplaats.

Verzamel Je Crew

Deze grote opening is meer dan alleen een viering van heerlijk eten en geweldige muziek; het is een kans om nieuwe herinneringen te creëren met vrienden, familie of collega’s. De magie van TAKE IN Pizzeria wordt het beste samen ervaren, dus waarom maak je er geen groepsuitje van?

Een Avond om te Onthouden

Bij TAKE IN Pizzeria zijn we meer dan alleen een pizzaplek; we zijn een bestemming waar goede vibes en geweldige tijden samenkomen. Onze grote opening is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te genieten en de simpele geneugten van het leven te vieren. Dus laten we een glas heffen op nieuwe beginnen en deze grote opening een avond maken om nooit te vergeten!

Mis deze onvergetelijke avond bij TAKE IN Pizzeria niet. Heerlijke Italiaanse pizza, swingende beats en een sfeer gevuld met lachen en goede vibes wachten op je. Tot dan!