Welkom in onze
zOMerBar.

Zomer in Gent wordt dit jaar nog beter met de komst van de nieuwe zomerbar bij TAKE IN GENT! Wij zijn geopend tot eind september en bieden de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de warme zomerdagen en -avonden.

Unieke
lOcAtIe.

Onze zomerbar bevindt zich op een unieke locatie bij de Nieuwe Dokken in Gent. Hoewel het dicht bij het centrum ligt, biedt het een oase van rust. Perfect om een dagje Gent af te sluiten.

Culinaire
VeRweNneRIj.

Ook foodies kunnen bij ons hun hart ophalen. Onze heerlijke Napolitaanse pizza’s zijn de ster van het menu. Versgebakken in een traditionele houtoven, zorgen deze pizza’s voor een authentieke Italiaanse smaakervaring. Of je nu kiest voor een klassieke Margherita of een van onze creatieve specialiteiten, je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn.

Verfrissende
CoCktAILs

Wat is een zomerbar zonder verfrissende drankjes? Onze bartenders staan klaar om je te verwennen met de lekkerste cocktails. Van klassieke mojito’s tot exotische creaties, er is voor ieder wat wils. Combineer je drankje met een pizza en je hebt de perfecte zomeravond.

KoM LaNGs en ontdek zelf waarom TAKE IN GENT dé plek is om deze zomer door te brengen.

Of je nu komt voor het eten, de heerlijke drankjes of gewoon om te genieten van de zomerse vibes, je bent van harte welkom.

Zien we je snel bij TAKE IN GENT? We kunnen niet wachten om samen met jou van deze zomer een onvergetelijke tijd te maken!

Kom naar onze zomerbar en krijg een gratis shot!

Bij TAKE IN Summer Bar maken we jouw zomer nog spannender! Meld je aan via ons contactformulier en ontvang een GRATIS rood shotje wanneer onze zomerbar bezoekt.

Het is heel eenvoudig:

  • Vul het contactformulier in.
  • Kom naar de TakeIn Summer Bar.
  • Laat je bevestiging zien en geniet van je gratis shotje!

Mis deze kans niet om samen te komen met vrienden, lekker eten en drinken, en natuurlijk een gratis shotje van ons. We zien je graag snel bij TakeIn Summer Bar!