Home » Afterwork Pizza Opening met DJ Bocadellie

Afterwork Pizza Opening met DJ Bocadellie

TAKE IN Pizzeria’s

Grand Opening – Een Avond

Om Niet te Missen!

In het hartje van Gent wordt het spannend en bereiden we ons voor op een evenement dat een feest voor de zintuigen belooft te worden. TAKE IN Pizzeria gooit zijn deuren wijd open en nodigt iedereen uit voor een grootse opening die uw pizza-ervaring opnieuw zal definiëren. Noteer alvast 23 februari 2024 in uw agenda, want dit is een avond die u niet wilt missen!

Wanneer en waar?

 

De festiviteiten beginnen om 17:00 uur en duren tot 22:00 uur. TAKE IN Pizzeria, gelegen aan de Koopvaardijlaan 29, 9000 Gent, biedt het perfecte decor voor een avond vol verwennerij en plezier. En voor onze milieubewuste vrienden die liever fietsen, geen nood! Wij hebben voor u een handige fietsenstalling aan de Kleindokkaai 15.

 

Wat staat er op het menu?

 

Bereid je smaakpapillen voor op een explosie van smaken, want onze chef-koks staan klaar om authentieke Italiaanse pizza’s te serveren, vers uit onze gloednieuwe oven. Stel je de warmte voor van een vers gebakken stuk, de pittige zoetheid van tomatensaus en de smeuïge goedheid van gesmolten kaas. Het is een ervaring die je rechtstreeks naar het hart van Italië brengt.

 

Leg de momenten vast

 

Onze fotograaf ter plekke zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de herinneringen aan deze prachtige avond prachtig bewaard blijven. Van openhartig gelach tot het klinken van de glazen, we leggen het allemaal vast!

 

Groove op de beat

 

Wat is een grote opening zonder lekkere muziek? DJ Bocadellie draait een mix van tracks die je in een mum van tijd in beweging brengen. Of je nu houdt van de nieuwste hits of van klassieke grooves, de vibes zullen precies goed zijn om de sfeer elektrisch te houden.v

 

Les je dorst

 

Vul je pizza aan met een drankje uit onze goed gevulde bar. Of je nu in de stemming bent voor een klassieke cocktail of het liever licht houdt met een non-alcoholische optie, onze bartenders staan klaar om iets speciaals voor je in elkaar te flansen.

Gemak is de sleutel

 

We begrijpen het belang van gemak en daarom hebben we ondergronds betaald parkeren geregeld. Niets houdt je meer tegen om van de avond te genieten, zelfs niet het gedoe om een parkeerplaats te vinden.

 

Verzamel je bemanning

 

Deze grote opening is meer dan alleen een feest van heerlijk eten en geweldige muziek; het is een kans om nieuwe herinneringen te creëren met vrienden, familie of collega’s. De magie van TAKE IN Pizzeria kun je het beste samen beleven, dus waarom zou je er geen groepsuitje van maken?

 

Een onvergetelijke avond

 

Bij TAKE IN Pizzeria zijn we meer dan alleen een pizzeria; we zijn een bestemming waar goede vibes en geweldige tijden samenkomen. Onze feestelijke opening is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te genieten en de eenvoudige geneugten van het leven te vieren. Dus laten we het glas heffen op een nieuw begin en van deze feestelijke opening een onvergetelijke avond maken!

 

Mis niet wat een onvergetelijke avond belooft te worden bij TAKE IN Pizzeria. Heerlijke Italiaanse pizza, groovy beats en een ambiance vol gelach en goede vibes wachten op je. Ik zie je daar! 🍕✨